Certificeringen

Bij Flexpal streven we naar hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. De benodigde certificeringen zijn in ons bezit door een samenwerking met Backoffice partner Goodweek. Bekijk hier onze certificeringen:

ABU-lid

Flexpal is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Dit lidmaatschap getuigt van onze toewijding aan de hoogste kwaliteitsstandaarden en ethische praktijken in de uitzendbranche. Als ABU-lid verbinden wij ons ertoe om betrouwbare en professionele dienstverlening te leveren, waarbij we voldoen aan strikte normen en richtlijnen.

NEN 4400-1

Dit certificaat bevestigt dat wij als organisatie voldoen aan strenge eisen op het gebied van betrouwbaarheid, financiële stabiliteit en naleving van wet- en regelgeving. Het NEN 4400-1 certificaat is een waarborg voor zowel opdrachtgevers als medewerkers.

SNA-verklaring van registratie

Flexpal is in het bezit van het SNA-keurmerk van Stichting Normering Arbeid. Dit betekent dat we voldoen aan onze arbeidsverplichtingen, inclusief loonheffingen, omzetbelasting en loonbelasting. Daarbij ondergaan we halfjaarlijkse inspecties.

VCU-certificering

Dit certificaat bevestigt ons betrokkenheid bij een veilige werkomgeving en getuigt van naleving van de VCU-normen, de Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. In het bezit zijn van de VCU-norm betekent dat uitzendkrachten die risicovolle werkzaamheden uitvoeren gezond en veilig werken.

Translate »